Onveilige seks gehad. peachygamesllc.com: Menstruasie 2018-12-27

Onveilige seks gehad Rating: 4,4/10 1493 reviews

ONVEILIGE SEKS GEHAD; WAT NU?

onveilige seks gehad

Wil je een afspraak maken? Verpleegkundige die jaren op de hiv poli heb gewerkt Anoniem zei Nah even serieus meen je dit nou??? Dat is toch de moeite waard! Kan dit deel wees van die rede hoekom ek laat is? Ek het gedink dit is normaal omdat ek 2 operasies in een laat doen het. Anders zou ik gezegd hebben dat je dit vaker doet. Ook met condooms, want je weet maar nooit. Ek het die pil gelos so 4maande terug. Wat een respectloze manier om te praten over mensen die zich oprecht zorgen maken, en misschien wel omdat ze erachter gekomen zijn dat hun partner vreemdging!!! Als je daarop kan vertrouwen, ben je wel veilig bezig.

Next

Weet jij genoeg over SOA's?

onveilige seks gehad

Mam, ik wil het niet horen en weten wat jij en pa uitspoken. Je krijgt dan bultjes die heel erg jeuken ontzettend besmettelijk zijn. Dat komt omdat je bij zoenen, net als bij beffen, niet diep in de keelholte van de partner komt. Het is ook mogelijk om een chlamydia-test of een soa-test bij een huisarts of kliniek te doen. Mijn partner had onveilige seks gehad: 5% 8. Je kan ook geen soa in je mond krijgen, soa krijg je alleen op je sexe-organen. Kan je wel of niet zwanger worden van voorvocht? Ik ben een vrouw dat mag je weten.

Next

Leuke quiz vragen en antwoorden over seks, drugs en alcohol

onveilige seks gehad

Sy sê sy kan nie onthou wat die dokter gesê het nie. Maar: in de meeste gevallen krijg je bij chlamydia juist helemaal géén klachten, waardoor je zonder het door te hebben met een soa rondloopt! Voornamelijk voor de mensen die een prostituee hebben bezocht. Een condoom is niet honderd procent veilig, maar ik heb meer dan drieduizend verschillende mannen geneukt zonder dat ik één keer door het condoom heen wat kreeg. Je weet dus nooit zeker als je die dingen doet, en als je dat hebt gedaan is er best de mogelijkheid dat je wat oploopt. Dus ook als je een keertje dronken zonder hebt geneukt, ga je daarna veilig verder! Ze heeft wat afscheiding weg gehaald met een lang wattenstaafje en liep weg. So is dit elke 2dag wat ek bloeding het.

Next

15 procent van de pubers heeft al eens seks gehad, de helft onveilig

onveilige seks gehad

Dit heeft niks te maken met wel of niet slikken. Chlamydia is goed te behandelen. Uw seksuele partner heeft chlamydia Indien u de voorbije maanden onbeschermde seks zonder condoom hebt gehad ook eenmalig met iemand die besmet is met chlamydia, dan moet u zich ook laat testen. Dan wordt er vocht met een staafje uit de plasbuis afgenomen. Ook is het heel belangrijk dat besmettingen met chlamydia tijdens zwangerschap worden behandeld. Voor thuis behandelingen zijn middelen zoals Imiquimod Aldara crème en Podofyllotoxine en prima middelen.

Next

15 procent van de pubers heeft al eens seks gehad, de helft onveilig

onveilige seks gehad

Ek het vir papsmeer toetse gegaan is normaal sonar dieselfde, maar die bloeding stop nie kom klomp swart bloedklonte uit en dan verdwyn die bloeding weer dan is dit net n bruin afskeiding op die doekie en as ek my afvee dan is daar bloeding. Net meer as 1600 swangerskappe is in Mpumalanga se skole in die hele 2012 aangeteken, maar teen Mei vanjaar 1 564 leerlinge was glo swanger. Er staat Hoeft ook niet mannen niet. Van voorvocht kan je niet zwanger worden. Wat dit soos eendag wat ek baie bloei en dan die volgende dag is daar niks weer vir 'n rukkie. Als je denkt dat je chlamydia hebt, is het verstandig om een chlamydia-test te doen.

Next

Geen categorie

onveilige seks gehad

Wanneer jij te vroeg dus voor de twee weken om zijn je laat testen op chlamydia of gonorroe, kan jij nooit zeker weten dat jij het niet hebt. Leven en laten leven Zondares. Je kan geen soa krijgen van beffen, pijpen en vingeren, zolang je maar niet slikt. En ek is bekommerd want wat gaan aan met my. Maar een anonieme gast, dus daar horen we snel niets meer van. Ek is verkrag toe ek 14 jaar oud was, van dan af gaan daar tot 6 maande verby wat ek nie menstrueer nie. U betaalt dan alleen een consultatie, de test zelf wordt terugbetaald door het ziekenfonds.

Next

15 procent van de pubers heeft al eens seks gehad, de helft onveilig

onveilige seks gehad

Hij verteld eerlijk aan me hoe hij die 5 heeft doorstaan. Er zijn drie methodes om een chlamydia-test uit te voeren: Bloedonderzoek Uitstrijkje Urineonderzoek Bloedonderzoek Er wordt bloed afgenomen en naar een soa-polikliniek gestuurd. My menstruasie was baie ongereeld. Mededogen is voor me dan heel belangrijk in het leven. Waarschuw dan je sekspartners van de laatste zes maanden.


Next

Genitale of vaginale wratten: symptomen en behandeling

onveilige seks gehad

Maar je moet de risico's onder ogen durven te zien. Chlamydia is een zeer besmettelijke seksueel overdraagbare aandoening soa. Wil je wel zwanger raken dan zal je toch rond je eisprong sex moeten hebben. Dis mos dooie goetertjies wat da uitkom en op daardie sradium is daar mos nie nuwe sellietjies om 'n baba te maak nie? Ek weet nie meer nie. Wees dus verstandig en laat je regelmatig testen, zodat je zeker weet dat je safe bent. Overleg de behandelwijze altijd met een art s.

Next

Leuke quiz vragen en antwoorden over seks, drugs en alcohol

onveilige seks gehad

Dit is naar alle waarschijnlijkheid waar de schrijfster op doelt. Een chlamydia-test is online te koop of in de winkel. Als je test ben je er gelijk van af. Probeer eers jou naaste kliniek indien jy bekommerd is oor die koste. Symptomen van chlamydia na orale seks In de meeste gevallen verloopt een besmetting met chlamydia via orale seks zonder symptomen. Er wordt wel eens een hiv-sneltest gedaan waarna je het resultaat binnen vijftien minuten krijgt.

Next